Opći uvjeti poslovanja

Imamo politiku povrata u roku od 30 dana, što znači da imate 30 dana od primitka artikla da zatražite povrat.

Da biste ispunili uvjete za povrat, vaš predmet mora biti u istom stanju u kojem ste ga primili, nenošen ili nekorišten, s oznakama i u izvornom pakiranju. Trebat će vam i račun ili dokaz o kupnji.

Za početak povrata možete nas kontaktirati na info@2easygroup.hr. Imajte na umu da se povrati moraju poslati na sljedeću adresu:info@2easygroup.hr.

Ako je vaš povrat prihvaćen, poslat ćemo vam povratnu otpremnicu, kao i upute o tome kako i gdje poslati svoj paket. Predmeti koji nam budu poslani bez prethodnog zahtjeva za povrat neće biti prihvaćeni.

Uvijek nas možete kontaktirati za povratna pitanja na info@2easygroup.hr.


Štete i problemi
Provjerite svoju narudžbu po primitku i odmah nas kontaktirajte ako je artikal neispravan, oštećen ili ako primite pogrešan artikl, kako bismo mogli procijeniti problem i ispraviti ga.


Iznimke / artikli koji se ne mogu vratiti
Određene vrste artikala ne mogu se vratiti, poput kvarljive robe (poput hrane, cvijeća ili biljaka), prilagođenih proizvoda (poput posebnih narudžbi ili personaliziranih predmeta) i robe za osobnu njegu (poput kozmetičkih proizvoda). Također ne prihvaćamo povrate opasnih materijala, zapaljivih tekućina ili plinova. Molimo vas da nas kontaktirate ako imate pitanja ili nedoumica u vezi s određenim artiklom.

Nažalost, ne možemo prihvatiti povrat artikala s rasprodaje ili darovnih kartica.


Razmjene
Najbrži način da osigurate da dobijete ono što želite je da vratite artikl koji imate, a nakon što je povrat prihvaćen, napravite zasebnu kupnju za novi artikl.


Europska unija 14-dnevno razdoblje hlađenja
Bez obzira na gore navedeno, ako se roba šalje u Europsku uniju, imate pravo otkazati ili vratiti svoju narudžbu u roku od 14 dana, iz bilo kojeg razloga i bez obrazloženja. Kao što je gore navedeno, vaš predmet mora biti u istom stanju u kojem ste ga primili, nenošen ili nekorišten, s oznakama i u izvornom pakiranju. Trebat će vam i račun ili dokaz o kupnji.


Povrat novca
Obavijestit ćemo vas nakon što primimo i pregledamo vaš povrat i obavijestiti vas je li povrat odobren ili ne. Ako bude odobreno, automatski ćete dobiti povrat novca na izvorni način plaćanja u roku od 10 radnih dana. Imajte na umu da vašoj banci ili kartičarskoj kući može potrajati neko vrijeme da obradi i objavi povrat.
Ako je prošlo više od 15 radnih dana otkako smo odobrili vaš povrat, kontaktirajte nas na info@2easygroup.hr.

 

Promjene ove Politike privatnosti
S vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu Politiku privatnosti, uključujući promjene u našim postupcima ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga. Objavit ćemo revidiranu Politiku privatnosti na stranici, ažurirati datum "Zadnje ažuriranje" i poduzeti sve druge korake koje zahtijeva primjenjivi zakon.

Kako prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke
Kako bismo pružili Usluge, prikupljamo i prikupljali smo tijekom proteklih 12 mjeseci osobne podatke o vama iz raznih izvora, kao što je navedeno u nastavku. Podaci koje prikupljamo i koristimo razlikuju se ovisno o tome kako komunicirate s nama.

Uz specifične upotrebe navedene u nastavku, možemo koristiti podatke koje prikupljamo o vama kako bismo komunicirali s vama, pružali usluge, pridržavali se svih primjenjivih zakonskih obveza, provodili sve primjenjive uvjete pružanja usluge i zaštitili ili obranili usluge, naše prava i prava naših korisnika ili drugih.

Koje osobne podatke prikupljamo
Vrste osobnih podataka koje dobivamo o vama ovise o tome kako komunicirate s našom Stranicom i koristite naše Usluge. Kada koristimo izraz "osobni podaci", mislimo na informacije koje identificiraju, odnose se na vas, opisuju vas ili se mogu povezati s vama. Sljedeći odjeljci opisuju kategorije i specifične vrste osobnih podataka koje prikupljamo.

Informacije koje prikupljamo izravno od vas
Informacije koje nam izravno pošaljete putem naših Usluga mogu uključivati:

Osnovni podaci za kontakt uključujući vaše ime, adresu, broj telefona, e-poštu.
Podaci o narudžbi uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, potvrdu plaćanja, adresu e-pošte, broj telefona.
Podaci o računu uključujući vaše korisničko ime, lozinku, sigurnosna pitanja.
Informacije o kupnji uključujući artikle koje gledate, stavljate u košaricu ili dodajete na popis želja.
Informacije o korisničkoj podršci uključujući informacije koje odlučite uključiti u komunikaciju s nama, na primjer, kada šaljete poruku putem Usluga.
Neke značajke Usluga mogu zahtijevati da nam izravno date određene informacije o sebi. Možete odlučiti ne dati ove podatke, ali to vas može spriječiti u korištenju ili pristupu ovim značajkama.

Informacije koje prikupljamo putem kolačića
Također automatski prikupljamo određene informacije o vašoj interakciji s Uslugama ("Podaci o korištenju"). Da bismo to učinili, možemo koristiti kolačiće, piksele i slične tehnologije ("Kolačići"). Podaci o korištenju mogu uključivati informacije o tome kako pristupate i koristite našu stranicu i svoj račun, uključujući informacije o uređaju, informacije o pregledniku, informacije o vašoj mrežnoj vezi, vašoj IP adresi i druge informacije u vezi s vašom interakcijom s uslugama.

Podaci koje dobivamo od trećih strana
Konačno, podatke o vama možemo dobiti od trećih strana, uključujući dobavljače i pružatelje usluga koji mogu prikupljati podatke u naše ime, kao što su:

Tvrtke koje podržavaju našu stranicu i usluge, kao što je Shopify.
Naši procesori plaćanja, koji prikupljaju podatke o plaćanju (npr. podatke o bankovnom računu, kreditnoj ili debitnoj kartici, adresu za naplatu) kako bi obradili vašu uplatu kako bismo ispunili vaše narudžbe i pružili vam proizvode ili usluge koje ste tražili, kako bismo izvršili naš ugovor s tobom.
Kada posjetite naše web mjesto, otvorite ili kliknete na e-poštu koju vam šaljemo ili stupite u interakciju s našim uslugama ili oglasima, mi ili treće strane s kojima surađujemo možemo automatski prikupiti određene podatke pomoću tehnologija za praćenje na mreži kao što su pikseli, web svjetionici, programer softvera komplete, biblioteke trećih strana i kolačiće.
Sve informacije koje dobijemo od trećih strana bit će tretirane u skladu s ovom Politikom privatnosti. Nismo odgovorni za točnost informacija koje su nam dale treće strane i nismo odgovorni za politike ili postupke trećih strana. Za više informacija pogledajte odjeljak u nastavku, Web stranice i veze trećih strana.

Kako koristimo vaše osobne podatke
Pružanje proizvoda i usluga. Koristimo vaše osobne podatke kako bismo vam pružili usluge kako bismo izvršili naš ugovor s vama, uključujući obradu vaših plaćanja, ispunjavanje vaših narudžbi, slanje obavijesti u vezi s vašim računom, kupnjama, povratima, zamjenama ili drugim transakcijama, stvoriti, održavati i na drugi način upravljati svojim računom, organizirati otpremu, olakšati sve povrate i zamjene i omogućiti vam objavljivanje recenzija.
Marketing i oglašavanje. Vaše osobne podatke koristimo u marketinške i promotivne svrhe, kao što je slanje marketinških, reklamnih i promotivnih komunikacija e-poštom, tekstualnom porukom ili poštom, te za prikazivanje oglasa za proizvode ili usluge. To može uključivati korištenje vaših osobnih podataka za bolju prilagodbu Usluga i oglašavanje na našoj stranici i drugim web stranicama.
Sigurnost i sprječavanje prijevara. Vaše osobne podatke koristimo kako bismo otkrili, istražili ili poduzeli radnje u vezi s mogućim lažnim, nezakonitim ili zlonamjernim aktivnostima. Ako odlučite koristiti

Usluge i registrirajte račun, odgovorni ste za čuvanje vjerodajnica vašeg računa na sigurnom. Toplo preporučujemo da ne dijelite svoje korisničko ime, lozinku ili druge podatke o pristupu ni s kim. Ako smatrate da je vaš račun ugrožen, odmah nas kontaktirajte.
Komuniciram s vama. Vaše osobne podatke koristimo kako bismo vam pružili korisničku podršku i poboljšali naše usluge. To je u našim legitimnim interesima kako bismo vam odgovarali, pružali vam učinkovite usluge i održavali poslovni odnos s vama.
Kolačići
Kao i mnoge web stranice, na našoj stranici koristimo kolačiće. Za posebne informacije o kolačićima koje koristimo u vezi s opskrbom naše trgovine Shopifyjem, pogledajte https://www.shopify.com/legal/cookies. Koristimo kolačiće za pokretanje i poboljšanje naše stranice i naših usluga (uključujući pamćenje vaših radnji i preferencija), za provođenje analitike i bolje razumijevanje interakcije korisnika s uslugama (u našem legitimnom interesu za upravljanje, poboljšanje i optimizaciju usluga). Također možemo dopustiti trećim stranama i pružateljima usluga da koriste kolačiće na našoj stranici kako bi bolje prilagodili usluge, proizvode i oglašavanje na našoj stranici i drugim web stranicama.

Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće prema zadanim postavkama, ali možete odabrati želite li svoj preglednik postaviti da uklanja ili odbija kolačiće putem kontrola preglednika. Imajte na umu da uklanjanje ili blokiranje kolačića može negativno utjecati na vaše korisničko iskustvo i može uzrokovati da neke usluge, uključujući određene značajke i opću funkcionalnost, rade neispravno ili više nisu dostupne. Osim toga, blokiranje kolačića možda neće u potpunosti spriječiti način na koji dijelimo informacije s trećim stranama kao što su naši partneri za oglašavanje.

Sigurnost i zadržavanje vaših podataka
Imajte na umu da nijedna sigurnosna mjera nije savršena ili neprobojna i ne možemo jamčiti "savršenu sigurnost". Osim toga, sve informacije koje nam pošaljete možda neće biti sigurne tijekom prijenosa. Preporučujemo da ne koristite nesigurne kanale kako biste nam prenijeli osjetljive ili povjerljive informacije.

Koliko dugo zadržavamo vaše osobne podatke ovisi o različitim čimbenicima, kao što su trebaju li nam podaci za održavanje vašeg računa, pružanje usluga, pridržavanje zakonskih obveza, rješavanje sporova ili provedbu drugih primjenjivih ugovora i pravila.

Vaša prava i izbori
Ovisno o tome gdje živite, možete imati neka ili sva dolje navedena prava u vezi s vašim osobnim podacima. Međutim, ova prava nisu apsolutna, mogu se primjenjivati samo u određenim okolnostima i, u određenim slučajevima, možemo odbiti vaš zahtjev kao što je dopušteno zakonom.

Pravo na pristup / znanje. Možda imate pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje imamo o vama, uključujući detalje koji se odnose na načine na koje koristimo i dijelimo vaše podatke.
Pravo na brisanje. Možda imate pravo tražiti da izbrišemo osobne podatke koje čuvamo o vama.
Pravo na ispravak. Možda imate pravo tražiti da ispravimo netočne osobne podatke koje imamo o vama.
Pravo prenosivosti. Možda imate pravo primiti kopiju osobnih podataka koje imamo o vama i zatražiti da ih prenesemo trećoj strani, u određenim okolnostima i uz određene iznimke.

 

Pritužbe
Ako imate pritužbi na način na koji obrađujemo vaše osobne podatke, kontaktirajte nas putem dolje navedenih podataka za kontakt. Ako niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu, ovisno o tome gdje živite, možda imate pravo žalbe na našu odluku tako da nas kontaktirate putem dolje navedenih podataka za kontakt ili podnesete svoju žalbu svom lokalnom tijelu za zaštitu podataka.

Međunarodni korisnici
Imajte na umu da možemo prenijeti, pohraniti i obraditi vaše osobne podatke izvan zemlje u kojoj živite, uključujući Sjedinjene Države. Vaše osobne podatke također obrađuje osoblje i pružatelji usluga trećih strana i partneri u tim zemljama.

Ako prenesemo vaše osobne podatke izvan Europe, oslonit ćemo se na priznate mehanizme prijenosa kao što su Standardne ugovorne klauzule Europske komisije ili bilo koje ekvivalentne ugovore izdane od strane relevantnog nadležnog tijela Ujedinjenog Kraljevstva, ako je relevantno, osim ako je prijenos podataka u zemlju za koje je utvrđeno da pružaju odgovarajuću razinu zaštite.

 

PREGLED
Ovom web stranicom upravlja Inox-Bramar. Na cijeloj stranici izrazi “mi”, “nas” i “naš” odnose se na Inox-Bramar. Inox-Bramar nudi ovu web stranicu, uključujući sve informacije, alate i usluge dostupne s ove stranice vama, korisniku, pod uvjetom da prihvatite sve odredbe, uvjete, politike i obavijesti navedene ovdje.

Posjetom našem web-mjestu i/ili kupnjom nečega od nas, uključujete se u našu "Uslugu" i slažete se da vas obvezuju sljedeći uvjeti i odredbe ("Uvjeti pružanja usluge", "Uvjeti"), uključujući te dodatne odredbe i uvjete i pravila ovdje navedeni i/ili dostupni putem hiperveze. Ovi Uvjeti pružanja usluge primjenjuju se na sve korisnike stranice, uključujući bez ograničenja korisnike koji su preglednici, dobavljači, kupci, trgovci i/ili suradnici sadržaja.

Pažljivo pročitajte ove Uvjete pružanja usluge prije pristupa ili korištenja naše web stranice. Pristupom ili korištenjem bilo kojeg dijela stranice, suglasni ste biti vezani ovim Uvjetima pružanja usluge. Ako se ne slažete sa svim odredbama i uvjetima ovog ugovora, ne možete pristupiti web stranici niti koristiti bilo koju uslugu. Ako se ovi Uvjeti pružanja usluge smatraju ponudom, prihvaćanje je izričito ograničeno na ove Uvjete pružanja usluge.

Sve nove značajke ili alati koji se dodaju trenutnoj trgovini također će podlijegati Uvjetima pružanja usluge. Na ovoj stranici u bilo kojem trenutku možete pregledati najnoviju verziju Uvjeta pružanja usluge. Zadržavamo pravo ažuriranja, izmjene ili zamjene bilo kojeg dijela ovih Uvjeta pružanja usluge objavljivanjem ažuriranja i/ili promjena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost povremeno provjeriti ima li promjena na ovoj stranici. Vaše daljnje korištenje ili pristup web stranici nakon objave bilo kakvih promjena predstavlja prihvaćanje tih promjena.

Naša trgovina smještena je na Shopify Inc. Oni nam pružaju internetsku platformu za e-trgovinu koja nam omogućuje prodaju naših proizvoda i usluga vama.

ODJELJAK 1 - UVJETI ONLINE TRGOVINE
Prihvaćanjem ovih Uvjeta pružanja usluge potvrđujete da ste punoljetni u svojoj državi ili pokrajini prebivališta ili da ste punoljetni u svojoj državi ili pokrajini prebivališta i da ste nam dali svoj pristanak da dopustite svim svojim maloljetnim osobama da koriste ovu stranicu.
Ne smijete koristiti naše proizvode u bilo koju nezakonitu ili neovlaštenu svrhu niti smijete, korištenjem Usluge, kršiti bilo koji zakon u vašoj nadležnosti (uključujući, ali ne ograničavajući se na zakone o autorskim pravima).
Ne smijete prenositi nikakve crve ili viruse ili bilo koji kod destruktivne prirode.
Kršenje ili kršenje bilo kojeg od uvjeta rezultirat će trenutačnim prekidom vaših usluga.

ODJELJAK 2 - OPĆI UVJETI
Zadržavamo pravo uskratiti uslugu bilo kome iz bilo kojeg razloga u bilo koje vrijeme.
Razumijete da se vaš sadržaj (ne uključujući podatke o kreditnoj kartici) može prenositi nekriptiran i uključivati (a) prijenose preko različitih mreža; i (b) promjene radi usklađivanja i prilagodbe tehničkim zahtjevima povezujućih mreža ili uređaja. Podaci o kreditnoj kartici uvijek su šifrirani tijekom prijenosa preko mreže.
Suglasni ste da nećete reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskorištavati bilo koji dio usluge, korištenje usluge ili pristup usluzi ili bilo koji kontakt na web stranici putem koje se usluga pruža, bez našeg izričitog pismenog dopuštenja .
Naslovi korišteni u ovom ugovoru uključeni su samo radi praktičnosti i neće ograničiti niti na drugi način utjecati na ove Uvjete.

ODJELJAK 3 - TOČNOST, POTPUNOST I PRAVOBREMENOST INFORMACIJA
Nismo odgovorni ako informacije dostupne na ovoj stranici nisu točne, potpune ili aktualne. Materijal na ovoj stranici služi samo za opće informacije i ne smije se oslanjati na njega niti ga koristiti kao jedinu osnovu za donošenje odluka bez konzultiranja primarnih, točnijih, potpunijih ili pravovremenijih izvora informacija. Svako oslanjanje na materijale na ovoj stranici je na vlastitu odgovornost.
Ova stranica može sadržavati određene povijesne podatke. Povijesni podaci, nužno, nisu aktualni i daju se samo za vašu referencu. Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ove stranice u bilo kojem trenutku, ali nemamo obvezu ažurirati bilo koju informaciju na našoj stranici. Suglasni ste da je vaša odgovornost pratiti promjene na našoj stranici.

ODJELJAK 4 - PROMJENE USLUGE I CIJENA
Cijene naših proizvoda podložne su promjenama bez prethodne najave.
Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili prekinuti uslugu (ili bilo koji njezin dio ili sadržaj) bez prethodne obavijesti u bilo kojem trenutku.
Nećemo biti odgovorni vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve izmjene, promjene cijene, obustavu ili prekid usluge.

ODJELJAK 5 - PROIZVODI ILI USLUGE (ako je primjenjivo)
Određeni proizvodi ili usluge mogu biti dostupni isključivo online putem web stranice. Ovi proizvodi ili usluge mogu imati ograničene količine i podložni su povratu ili zamjeni samo u skladu s našim
Uložili smo sve napore kako bismo što točnije prikazali boje i slike naše proizvode koji se pojavljuju u trgovini. Ne možemo jamčiti da će prikaz bilo koje boje na monitoru vašeg računala biti točan.
Zadržavamo pravo, ali nismo obvezni, ograničiti prodaju naših proizvoda ili usluga na bilo koju osobu, geografsku regiju ili jurisdikciju. Ovo pravo možemo iskoristiti od slučaja do slučaja. Zadržavamo pravo ograničiti količine bilo kojeg proizvoda ili usluge koje nudimo. Svi opisi proizvoda ili cijene proizvoda podložni su promjenama u bilo kojem trenutku bez prethodne najave, prema našem vlastitom nahođenju. Zadržavamo pravo ukidanja bilo kojeg proizvoda u bilo kojem trenutku. Svaka ponuda za bilo koji proizvod ili uslugu na ovoj stranici nevažeća je tamo gdje je zabranjena.
Ne jamčimo da će kvaliteta bilo kojeg proizvoda, Usluge, informacija ili drugog materijala koji ste kupili ili nabavili ispuniti Vaša očekivanja, niti da će sve pogreške u Usluzi biti ispravljene.

ODJELJAK 6 - TOČNOST PODATAKA O NAPLATI I RAČUNU
Zadržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu koju nam pošaljete. Možemo, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili otkazati količine kupljene po osobi, po kućanstvu ili po narudžbi. Ova ograničenja mogu uključivati narudžbe poslane putem ili pod istim korisničkim računom, istom kreditnom karticom i/ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu i/ili dostavu. U slučaju da promijenimo ili otkažemo narudžbu, možemo vas pokušati obavijestiti kontaktiranjem na adresu e‑pošte i/ili adresu za naplatu/telefonski broj naveden u trenutku kada je narudžba napravljena. Zadržavamo pravo ograničiti ili zabraniti narudžbe za koje se, po našem osobnom sudu, čini da ih šalju trgovci, preprodavači ili distributeri.

Suglasni ste pružiti trenutne, potpune i točne podatke o kupnji i računu za sve kupnje u našoj trgovini. Suglasni ste da ćete odmah ažurirati svoj račun i druge podatke, uključujući adresu e-pošte i brojeve kreditnih kartica te datume isteka, kako bismo mogli dovršiti vaše transakcije i kontaktirati vas po potrebi.


ODJELJAK 7 - IZBORNI ALATI
Možemo vam omogućiti pristup alatima trećih strana nad kojima niti nadziremo niti imamo bilo kakvu kontrolu niti unos.
Prihvaćate i slažete se da mi pružamo pristup takvim alatima „kakvi jesu” i „kako su dostupni” bez ikakvih jamstava, izjava ili uvjeta bilo koje vrste i bez ikakvog odobrenja. Nećemo snositi nikakvu odgovornost koja proizlazi iz ili se odnosi na vašu upotrebu opcijskih alata trećih strana.
Bilo kakva vaša upotreba opcijskih alata ponuđenih putem web-mjesta u potpunosti je na vašu vlastitu odgovornost i diskreciju i trebali biste biti upoznati s uvjetima pod kojima alate pružaju relevantni dobavljači trećih strana i prihvaćate li ih.
Također, u budućnosti možemo ponuditi nove usluge i/ili značajke putem web stranice (uključujući izdavanje novih alata i resursa). Takve nove značajke i/ili usluge također će podlijegati ovim Uvjetima pružanja usluge.

ODJELJAK 8 - VEZE TREĆIH STRANA
Određeni sadržaj, proizvodi i usluge dostupni putem naše usluge mogu uključivati materijale trećih strana.
Veze trećih strana na ovoj stranici mogu vas usmjeriti na web stranice trećih strana koje nisu povezane s nama. Nismo odgovorni za ispitivanje ili procjenu sadržaja ili točnosti i ne jamčimo i nećemo imati nikakvu odgovornost ili odgovornost za materijale ili web stranice trećih strana, ili za bilo koje druge materijale, proizvode ili usluge trećih strana.
Nismo odgovorni za bilo kakvu štetu ili štetu povezanu s kupnjom ili korištenjem robe, usluga, resursa, sadržaja ili bilo koje druge transakcije izvršene u vezi s web stranicama trećih strana. Pažljivo pregledajte pravila i praksu treće strane i provjerite jeste li ih razumjeli prije nego što se uključite u bilo koju transakciju. Pritužbe, tvrdnje, nedoumice ili pitanja u vezi s proizvodima treće strane trebaju se uputiti trećoj strani.

ODJELJAK 9 - KOMENTARI KORISNIKA, POVRATNE INFORMACIJE I DRUGI PODNESCI
Ako, na naš zahtjev, pošaljete određene specifične podneske (na primjer prijave za natječaj) ili bez našeg zahtjeva, šaljete kreativne ideje, prijedloge, prijedloge, planove ili druge materijale, bilo online, e-poštom, poštom ili u suprotnom (zajedno, 'komentari'), slažete se da možemo, u bilo koje vrijeme, bez ograničenja, uređivati, kopirati, objavljivati, distribuirati, prevoditi i na bilo koji drugi način koristiti u bilo kojem mediju sve komentare koje nam proslijedite. Nismo i nećemo imati nikakvu obvezu (1) čuvati povjerljive komentare; (2) platiti naknadu za bilo kakve komentare; ili (3) odgovoriti na sve komentare.
Možemo, ali nemamo obvezu nadzirati, uređivati ili uklanjati sadržaj za koji prema vlastitom nahođenju utvrdimo da je nezakonit, uvredljiv, prijeteći, klevetnički, klevetnički, pornografski, opscen ili na drugi način nepoželjan ili krši intelektualno vlasništvo bilo koje strane ili ove Uvjete Servis.
Suglasni ste da vaši komentari neće kršiti prava bilo koje treće strane, uključujući autorska prava, zaštitni znak, privatnost, osobnost ili druga osobna ili vlasnička prava. Dalje se slažete davaši komentari neće sadržavati klevetnički ili na bilo koji drugi način nezakonit, uvredljiv ili opscen materijal, niti sadržavati bilo kakav računalni virus ili drugi zlonamjerni softver koji bi na bilo koji način mogao utjecati na rad usluge ili bilo koje povezane web stranice. Ne smijete koristiti lažnu adresu e‑pošte, pretvarati se da ste netko drugi osim sebe ili na bilo koji drugi način dovoditi nas ili treće strane u zabludu o podrijetlu komentara. Vi ste isključivo odgovorni za sve komentare koje date i njihovu točnost. Ne preuzimamo odgovornost i ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve komentare koje ste objavili vi ili bilo koja treća strana.

ODJELJAK 10 - OSOBNI PODACI
Vaše slanje osobnih podataka putem trgovine regulirano je našim Pravilima o privatnosti

ODJELJAK 11 - POGREŠKE, NETOČNOSTI I PROPUSTI
Povremeno se na našem web-mjestu ili u Usluzi mogu pojaviti informacije koje sadrže tipografske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na opise proizvoda, cijene, promocije, ponude, troškove dostave proizvoda, vrijeme prijevoza i dostupnost. Zadržavamo pravo da ispravimo sve pogreške, netočnosti ili propuste te da promijenimo ili ažuriramo informacije ili otkažemo narudžbe ako bilo koja informacija u Usluzi ili na bilo kojoj povezanoj web stranici nije točna u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti (uključujući i nakon što ste predali narudžbu) .
Ne preuzimamo nikakvu obvezu ažuriranja, izmjene ili pojašnjenja informacija u Usluzi ili na bilo kojoj povezanoj web stranici, uključujući, bez ograničenja, informacije o cijenama, osim ako to zahtijeva zakon. Nikakav određeni datum ažuriranja ili osvježavanja primijenjen u Usluzi ili na bilo kojem povezanom web-mjestu ne treba se smatrati kao pokazatelj da su sve informacije u Usluzi ili na bilo kojem povezanom web-mjestu izmijenjene ili ažurirane.

ODJELJAK 12 - ZABRANJENE UPOTREBE
Uz ostale zabrane navedene u Uvjetima pružanja usluge, zabranjeno vam je korištenje stranice ili njezinog sadržaja: (a) u bilo koju nezakonitu svrhu; (b) nagovaranje drugih na izvođenje ili sudjelovanje u bilo kakvim nezakonitim radnjama; (c) za kršenje bilo kojih međunarodnih, federalnih, pokrajinskih ili državnih propisa, pravila, zakona ili lokalnih uredbi; (d) za kršenje ili kršenje naših prava intelektualnog vlasništva ili prava intelektualnog vlasništva drugih; (e) uznemiravati, zlostavljati, vrijeđati, ozljeđivati, klevetati, klevetati, omalovažavati, zastrašivati ili diskriminirati na temelju spola, seksualne orijentacije, vjere, etničke pripadnosti, rase, dobi, nacionalnog podrijetla ili invaliditeta; (f) dostaviti lažne ili obmanjujuće informacije; (g) za učitavanje ili prijenos virusa ili bilo koje druge vrste zlonamjernog koda koji će se ili može koristiti na bilo koji način koji će utjecati na funkcionalnost ili rad usluge ili bilo koje povezane web stranice, drugih web stranica ili interneta; (h) za prikupljanje ili praćenje osobnih podataka drugih; (i) za spam, phish, pharm, izgovor, pauk, indeksiranje ili struganje; (j) za bilo koju opscenu ili nemoralnu svrhu; ili (k) za ometanje ili zaobilaženje sigurnosnih značajki usluge ili bilo koje povezane web stranice, drugih web stranica ili interneta. Zadržavamo pravo prekinuti vašu upotrebu usluge ili bilo koje povezane web stranice zbog kršenja bilo koje od zabranjenih upotreba.

ODJELJAK 13 - ODRICANJE OD JAMSTAVA; OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
Ne jamčimo, ne predstavljamo i ne garantiramo da će vaša upotreba naše usluge biti neprekinuta, pravovremena, sigurna ili bez grešaka.
Ne jamčimo da će rezultati koji se mogu dobiti korištenjem usluge biti točni ili pouzdani.
Slažete se da s vremena na vrijeme možemo ukloniti Uslugu na neodređeno vrijeme ili otkazati Uslugu u bilo kojem trenutku, bez obavijesti.
Izričito se slažete da koristite ili ne možete koristiti uslugu isključivo na vlastitu odgovornost. Usluga i svi proizvodi i usluge koje vam se isporučuju putem usluge (osim kako smo to izričito naveli) dani su 'kakvi jesu' i 'kako su dostupni' za vašu upotrebu, bez ikakvog predstavljanja, jamstva ili uvjeta bilo koje vrste, bilo izričitih ili podrazumijeva se, uključujući sva podrazumijevana jamstva ili uvjete utrživosti, prodajne kvalitete, prikladnosti za određenu svrhu, trajnosti, naslova i nekršenja.
Ni u kojem slučaju Inox-Bramar, naši direktori, službenici, zaposlenici, podružnice, agenti, izvođači, pripravnici, dobavljači, pružatelji usluga ili davatelji licenci neće biti odgovorni za bilo kakvu povredu, gubitak, zahtjev ili bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, kaznenu, posebnu , ili posljedične štete bilo koje vrste, uključujući, bez ograničenja, izgubljenu dobit, izgubljeni prihod, izgubljenu ušteđevinu, gubitak podataka, troškove zamjene ili bilo koje slične štete, temeljene na ugovoru, deliktu (uključujući nemar), objektivnoj odgovornosti ili na neki drugi način od vaše upotrebe bilo koje usluge ili bilo kojeg proizvoda nabavljenog korištenjem usluge ili za bilo koju drugu tvrdnju povezanu na bilo koji način s vašom upotrebom usluge ili bilo kojeg proizvoda, uključujući, ali ne ograničavajući se na, sve pogreške ili propuste u bilo kojem sadržaju, ili bilo kakav gubitak ili šteta bilo koje vrste nastala kao rezultat korištenja usluge ili bilo kojeg sadržaja (ili proizvoda) objavljenog, prenesenog ili na drugi način učinjenog dostupnim putem usluge, čak i ako je upozoreno na njihovu mogućnostg. Budući da neke države ili jurisdikcije ne dopuštaju isključenje ili ograničenje odgovornosti za posljedične ili slučajne štete, u takvim državama ili jurisdikcijama naša će odgovornost biti ograničena na najveću moguću mjeru dopuštenu zakonom.

ODJELJAK 14 - ODŠTETA
Suglasni ste da ćete obeštetiti, braniti i osloboditi Inox-Bramar i naše matične tvrtke, podružnice, podružnice, partnere, službenike, direktore, agente, izvođače, davatelje licenci, pružatelje usluga, podizvođače, dobavljače, pripravnike i zaposlenike, oslobođene odgovornosti od bilo kakvih potraživanja ili zahtjeva, uključujući razumne odvjetničke naknade, koje je izvršila bilo koja treća strana zbog ili proizlaze iz vašeg kršenja ovih Uvjeta pružanja usluge ili dokumenata koje oni uključuju referencom, ili vašeg kršenja bilo kojeg zakona ili prava treće strane.

ODJELJAK 15 - ODJELJIVOST
U slučaju da se bilo koja odredba ovih Uvjeta pružanja usluge utvrdi kao nezakonita, ništavna ili neprovediva, takva će odredba bez obzira na to biti provediva u najvećoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom, a neprovedivi dio smatrat će se izdvojenim iz ovih Uvjeta Usluga, takva odluka neće utjecati na valjanost i provedivost bilo koje druge preostale odredbe.

ODJELJAK 16 - RASKID
Obveze i obveze strana koje su nastale prije datuma raskida ostat će na snazi i nakon raskida ovog ugovora za sve svrhe.
Ovi Uvjeti usluge su na snazi osim ako i dok ih vi ili mi ne prekinete. Možete raskinuti ove Uvjete pružanja usluge u bilo kojem trenutku tako što ćete nas obavijestiti da više ne želite koristiti naše Usluge ili kada prestanete koristiti našu stranicu.
Ako po našem osobnom sudu ne uspijete, ili sumnjamo da ste propustili, ispuniti bilo koji uvjet ili odredbu ovih Uvjeta pružanja usluge, također možemo raskinuti ovaj ugovor u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti, a vi ćete ostati odgovorni za sve dugovane iznose do i uključujući datum raskida; i/ili sukladno tome može vam uskratiti pristup našim Uslugama (ili bilo kojem njihovom dijelu).

ODJELJAK 17 - CJELOKUPNI UGOVOR
Naš neuspjeh da iskoristimo ili provedemo bilo koje pravo ili odredbu ovih Uvjeta pružanja usluge neće predstavljati odricanje od takvog prava ili odredbe.
Ovi Uvjeti pružanja usluge i sva pravila ili radna pravila koja smo objavili na ovoj stranici ili u vezi s Uslugom čine cjelovit ugovor i razumijevanje između vas i nas i uređuju vašu upotrebu usluge, zamjenjujući sve prethodne ili istodobne ugovore, komunikacije i prijedloge , usmeno ili pismeno, između vas i nas (uključujući, ali ne ograničavajući se na, sve prethodne verzije Uvjeta pružanja usluge).
Bilo kakve dvosmislenosti u tumačenju ovih Uvjeta pružanja usluge neće se protumačiti protiv strane koja ih je izradila.

ODJELJAK 18 - MJERODAVNO PRAVO
Ovi Uvjeti pružanja usluge i svi posebni ugovori kojima vam pružamo Usluge bit će uređeni i tumačeni su u skladu sa zakonima Hrvatske.

ODJELJAK 19 - PROMJENE UVJETA USLUGE
Najnoviju verziju Uvjeta pružanja usluge možete pregledati u bilo kojem trenutku na ovoj stranici.
Zadržavamo pravo, prema vlastitom nahođenju, ažurirati, promijeniti ili zamijeniti bilo koji dio ovih Uvjeta pružanja usluge objavljivanjem ažuriranja i promjena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost povremeno provjeravati promjene na našoj web stranici. Vaše daljnje korištenje ili pristup našoj web stranici ili Usluzi nakon objavljivanja bilo kakvih promjena ovih Uvjeta pružanja usluge znači prihvaćanje tih promjena.

ODJELJAK 20 - PODACI ZA KONTAKT
Pitanja o Uvjetima korištenja šaljite nam na info@2easygroup.hr.
Naši kontakt podaci objavljeni su u nastavku:
info@2easygroup.hr